Eli torstaina nukuin pommiin ja pomo soitteli jo, että missä kuhnin. 25minsaa meni aikaa sängystä töihin, tosin aamupala jäi väliin. Oli huono omatunto. Illalla kuitenkin menin katsomaan Suvin siskon vanhojentansseja. Oli NIIN paljon kauniita pukuja ja sitten oli liian laiha tyttönen! Tuntuu pahalta, kun ihminen näkee itsensä vääristyneenä :/ Valssiakin pääsin tanssimaan Simban ja Suvin kanssa. Se käy ihan kuntoilusta.

Perjantai oli muuten vaan kauhee päivä, kun jouduin olemaan Tuijan kanssa illassa ja se on niin jotenkin...hidas. En pidä siitä ihmisestä, en ollenkaan. Sitten kinkkukakku oli hävinny ja asiakas ei ollut tyytyväinen. Kakku kuitenkin löytyi soitettuani ensin puhelinmaratonin ja jouduin juoksemaan kassoille viedäkseni kakut omistajilleen. Jääkaappikin oli täynnä patonkeja ja kaadoin ämpärin, jota luulin pesuaineeksi. Seuraavana päivänä leipuri ei ollut ilonen, koska se olikin  jotain suht tärkeetä ainetta. Eli kaikki taas pieleen.

Tänään sitten luulin, että työt alkaa klo12, mutta ei. Onneksi älysin vielä katsoa kalenteria ja huomasin, että työt alkoivatkin klo11. Heräsin siis 10.10 ja aamupala jäi taas väliin. Töissä oli kiirettä, mutta onneksi olimme tänään ahkeria pakkaajia. Samalla tuli tiedotus, että Suvilla on tuparit 4.pvä! Jeeeee! Mut tokihan päivän oli pakko mennä pilalle ja vähän ennen kuin kahvio meni kiinni, niin nainen tulee haukkumaan minut. Naisella taisi olla pahempiakin ongelmia. Mut on se vaan niin kiva, että ihmiset tietää paremmin kuin minä itse mitä mä näen ja että milloin mä vittuilen. Pitäis opetella se taktiikka; toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. 

Jospa kohta lähtis vähän tuulettumaan...bilettäisin oikein hurjasti...