Jooh...tyttöjen kanssa ollaan nyt nähty peräti kaksi kertaa tällä viikolla. Tosin toisella kerralla Tanja jäi pois. Keskiviikkona olimme siis viikkojuoppoja London Pubissa, mutta ei se mitään. Torstaina oli Helatorstai ja vapaata. London oli ihan mukiin menevä paikka. Ainakin silleen, jos miettii, mitkä kengät mulla oli jalassa. Lähdimme viimesillä bussilla ja junalla kotiin. Mulla oli puolituntia odottelua junalaiturilla. Siihen tuli sitten semmonen poika vähän niin kuin iskemismielessä. "Kaikkialla kannattaa yrittää"- tyyppiä. Jutskattiin siinä junassa 15minuuttia ennen kuin juna lähti. Juteltiin siitä, missä ihmiset (miehet ja naiset) voisivat kohdata toisiaan ja toki päädyimme puhumaan edellisistä suhteista. Ja tietysti Sebusta. Tämä mies kyllä sanoi, että Niitä Oikeita on monia. En halua uskoa niin.

Väliaikatiedotus: Sebusta ei ole tietoa, mitä se ajattelee. Jotenkin tuntuu, että se haluisi unohtaa minut. Varmaan elämä olisi helpompaa.

Ja sitten eilen oltiin Suvin ja Lauran kanssa kansana kansanjuhlissa. Siellä oli noin 80 000 ihmistä, mutta jotenkin ei ollut yhtään ahdasta. No poistuessa oli vähän rynnimistä. Sai koko painollaan tukeutua takana olevaan massaan ja silti ei kaatunut. Siellä oli kyl kivaa. Suvin leivokset oli hyviä, seura oli hyvää ja fiilis oli hyvä. Kaikin puolin onnistunut tapahtuma. Tänä aamuna kyllä piti mennä töihin. Yheksäksi ja yhdeksäntunnin päivä. Alkaa jo pikkusen väsyttää. Pitäisi pestä tuo parveke, mutta en tiedä...jättäisinkö sen huomiseksi? Toisaalta huomenna tekisi mieli mennä shoppaamaan housuja ja jotain kivaa. Katellaan, mitä jaksaisi tehdä :)