Vapun aika on nyt. Lauran ja Juhan Bileet alkaa kahen tunnin päästä. Ja nyt vähän tylsistyttää, kun olisin jo oikeestaan ihan valmis pupukorvineni.

Sebu on nyt muuttanu pois exänsä luota ja ilmeisesti alotti vapun juhlimalla sillä. Se oli ollu eilen illalla/yöllä kännissä ja soittanu mulle siinä puoli kolmen aikaa. "Mä tiedän, että sä olet jo nukkumassa, mutta sä olet mulle tosi tärkeä." Voi se on suloinen höpöläinen. Ei se kyl kuullostanu känniseltä, mut toisaalta ei se nyt aamulla muistanu soittaneensa mulle :P

Mulla on nyt kauhee ongelma: Ostin semmoset 8cm kiilakorkosandaalit. Ne on kannasta avonaiset ja sitten mustissa remmeissä on kultasia niittejä. Siis ongelmana on, että voinko käyttää niiden kanssa sukkia? Muuten voisin olla ilman, mutta yöllä voisi tulla aika kylmä paljaine jalkoineni. Valmistautuminen on niin ihanaa :)

Sitten on toinen ongelma. Mulla olisi tehtynä pupun tupsu, mutta enhän mä voi istua sillä! Tarvitsisin henkilökohtasen assistentin, joka irrottaisi tupsun aina silloin kuin istuisin ja laittaisi sen paikoilleen kun nousisin ylös. Sebuuu mä tarvitsen sua!

Enää reilu viikko, niin Sebukin ilmaantuu mun luokse. Se voisi tuoda jonkun pornoleffan, jos ensin vain ostaisin dvd-soittimen ^^