Olimme Suvin ja Lauran kanssa alkuviikosta Tukholman risteilyllä. Menimme nauttimaan ja pitämään hauskaa eli ensimmäisenä iltana menimme syömisen jälkeen päikkäreille ja heräsimme kymmeneltä valmistautumaan iltaan. Vastapään amisnaapuripojat olivat kai tylsistyneet ja häipänneet sillä aikaa johkii kiinnostavampaan paikkaan. Ensimmäisenä yönä katsoimme Keskiyön shown ja saatoimme melkein heti sen jälkeen Suvin nukkumaan. Porukka oli siirtyny laivan etupäästä laivan takapäähän discopuolelle. Aika teiniä meininkiä, mutta saimme selville, keitä meidän vastapää-asujat ovat. Ilta oli kului nopeasti ja päätimme jatkaa nukkumisella.

Aamulla heräsimme tosi pirteinä Ruotsia varten. Vanhan kaupungin kierros odotti meitä pikkuisine kauppoineen. Kauheesti uniformuisia sotilaita oli joka puolella ja pika puoliin tuli Kalle ja Silviakin autollansa siellä pikkuteillä vastaan. Kävimme kiinalaisessa vielä syömässä jättiannokset nuudelijuttua ja raahauduimme laivaan.

Olimme jo kauan sitten päättäneet kokeilla laivan vesiosastoa, rentoutua porekylvyissä. Se oli luksusta ja teki gutaa kävelystä kärsineille jaloille. Rentoutuminen oli alkusoittoa illalle. Pukeuduimme ja valmistauduimme iltaan, johon kuului aloittelu ja käytävän välinen kommunikointi naapuripoikien kanssa. Kolme heistä sitten uskaltautui meidän hyttiin ja mukavaa oli. Heittelimme viinirypäleitä toistemme suuhun ja otimme paljon kuvia. Siinä hötäkässä ajauduin Sebun syliin ja siitä se ilmeisesti lähti. Taisimme olla  sen illan ja yön kuin paita ja peppu. Laura muistutti mulle muutaman kerran, että Sebu on varattu ja että sillä on lapsi. Ja sitten kun otan vähän etäisyyttä, niin Suvi  ja Laura sanovat mua julmaksi, kun näkee että Sebu on ihan ihastunu ja mä en mene sen viereen istumaan. Eli periaatteessa mä voin syyttää tästä kaikesta Lauraa ja Suvia :D

Lopulta Sebu tuli mun viekkuun nukkumaankin. Sitä kyllä mietittiinkin se pari tuntia, että onko se oikein vai väärin. Laurakaan ei ollut oikein puolesta eikä vastaan ja kun kysyin Suvilta että voinko tuoda Sebun meidän hyttiin, niin sekin suostui.  

Ja nyt ollaan tässä tilanteessa. Ihastus on suhteellisen suuri vielä varattuun mieheen, joka asuu Kajaanissa. Soitellaan ja tekstaillaan, ja tunnen itseni vähän Marika Fingeroosiksi. Okei Sebun ja sen naisen suhde on menossa poikki, kunhan Sebu saa ittestään irti sanoa se. Onhan se toki ymmärrettävää että ei se ihan noin vain käy. Lapsi ja kaikkee. Sebu on kyllä sulonen ja ihana ja mä en tajua, miten se ei pystyis jonkun ihmisen kanssa puhumaan asioista. Sillä ja sen naisella on vähän samanlainen suhde kuin mulla ja Kipellä oli...ei ne puhu asioista, eikä tee mitään yhdessä. Joten mä ymmärrän Sebua ja katotaan, mitä tästä tulee...