Aika laiskoja on ollu ensimmäiset koulupäivät; Taukoa tauon perään ihan kyllästymiseen asti. Mutta sitten kun päästään ihan tositoimiin, niin luulenpa viihtyväni ihan mainiosti. Ja ruoka on maukasta. Voisin pyrkiä siihen, että söisin ison ruoan vaan koulussa ja kotona sitten söisin jotain salaattia tai muuta pientä massun täytettä. Tästä on tulossa pitkä viikko. Maanantaina alko työllä ja sitten on ollu kouluu ja nyt viikonloppu töitä, mutta ei hätää. Tänään on ilotulitus! Näen ainakin Lauran kuudelta rauttiksella, mutta sitä ennen taidan mennä töihin kinuamaan huomiseksi iltavuoroa. Muuten olisi aamuvuoro ja tuskaherääminen.

Ja voi Panua! Se ei ole ilmonnu mitään, että tuleeko se kattomaan ilotulitusta vaiko ei. Enkä varmana muistuta sitä tai tekstaa sille ennen kuin se ilmottaa jotain itestään. Kuiteskii ilmottaa joskus kasilta, että joo voishan hän tullakin kattelee tulituksia.  No jooh..ei tämä asia oikeestaan kauheesti kuitenkaan stressaa mua. Olenhan  mä joka tapauksessa menossa katsomaan ilotulitusta :P Toivotaan vaan, ettei sada...

Mut jotenkin tuntuu aina, että ilotulitukseen loppuu kesä. Nyt on aika syysilma ja aurinkokin laskee jo vähän ysin jälkeen. Eli kohta ollaan taas siinä, että kun pääsen ysiltä töistä, niin on jo pimeetä. Ja sitten ei jaksa varmaan kauheesti bilettääkään, kun on pimeetä.

Mut tunti jatkuu ja tämä höpötys jää nyt tähän :)