Kauan jannitettya Norjan reissua on kohta jo viikko takana. Tasta on jotenkin tullut normaalia. Aamulla seiskaksi toihin leipomoon, johon on noin 5min matka. Sitten toissa sahellan patonkeja, pullia yms. kaikkea, mita ne nayttaa, mutta kommunikaatioita meilla ei edellisina paivina ole toissa kauheesti ollut. Tyokaverit eivat osaa enkkua. Tanaan sitten tosin tuli yksi mies lomaltansa ja se sitten tulkkaa mulle, mita muut ihmiset puhuu. 

Toista paasemme kahelta ja rutiiniksi on tullut viereisessa ostoskeskukssa shoppailu. Matkakaverin Lindan housut on menny rikki ja tanaan sen pitaisi loytaa farkut. Tanaan on nimittain baari-ilta ;) Olisi kylla ihana ajatus kapertya meidan hostellin yhteiseen olkkariin ja katella vaan koko ilta telkkua.

Meilla on siis Lindan kanssa huone hostellissa, jossa asuu meidan lisaksi norjalaisia raksamiehia ja yksi nainen. Meilla on siis muiden asukkaiden kanssa yhteinen olkkari, keittio ja vessa/kylppari. Meidan huoneessa on vaan kaksi kerrossankya ja poyta tuolineen eli siella ei paljoa viihdy. Ja seinat on niin ohuet etta musiikki, viheltely ja kaikki semmonen kuuluu lapi. Toi hostelli ei siis ole tarkoitettu haapareille ;) Tuossa hostellin vieressa olisi uimahallikin ja suunnitteilla on menna sinne saunaan joku paiva.

Huomenna olisi tarkoitus menna ihan Osloon kattelemaan, minkalaista elama siella on. Siella voisi olla kerrostalojakin. Taalla on vaan ihania omakotitaloja vierivieressa. Olisi ihan unelmapaikka asua. Ja taalla on semmonen merkillinen asia, etta autot pysahtyy suojatielle. Vahankin pysahtyy tienreunalle, vaikka miettimaan, etta mihin suuntaan sita menisi, niin autot jo pysahtyy. Tunnen itteni ihan jumalaksi, joka pysayttaa autot tieltansa.

Mutta nyt pitaa menna :)