Enää kaksi aikaista herätystä ja sitten koittaa ah, se niin ihana vapaus. Loma! Vähän kaduttaa, kun annoin huomisen iltavuoron pois. Joudun taas heräämään aikasin ja väsyttäisi kauheesti. Olisi saanut nukkua. Mutta ehkä mä kuitenkin nämä kaksi päivää vielä kituutan, vaikka väärin päin.

Ja sitten Laura kutsui mut Seurasaaren grilli-illatsuihin. Ne on aina niin mukavia, ja tällä kertaa osaan valmistautua myös baarireissuun! Ja sitten pitää myös ottaa lämmintä vaatetta mukaan. Yöt alkaa olla jo kylmiä. Aamullakin saisi pyöräillessä olla jo lapaset kädessä. Mutta vielä ei anneta periksi! Jos ensi viikolla olisi tuuria, ja olisi lämmin. Voisi olla jopa kuuma, jotta haluisin vielä rannalle. Tai sitten voisin mennä vaikka porukoiden kanssa sunnuntaina merelle. Voisin nukkua kallioilla <3

Voihan. Pitäisi varata autokoulun II-vaihekin. Mä en haluaisi ajaa meidän liian pitkällä ja leveällä autolla. Haluisin jonkun pienen ja sievän. Varmasti törmään johonkin liikennevalopylvääseen. Sitten se penkki on huono ja en varmaan edes mahdu pois parkkipaikaltakaan. Ihan epäreiluja tommoset testit. Hmm...pääseeköhän siinä aina läpi vai laittaako ne mut uudestaan I-vaiheeseen, jos kolaroin jonkun kanssa siellä? Nooh, kai se hyvin menee. En vain haluisi liittyä moottoriteihin.

Väsyttää. Ehkä mä menen nukkumaan kohta puoliin, niin jaksan taas hymyillä ja olla viehättävä :)